Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «ευχαριστώ» του Σωκράτη Άνθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Άνθης Σωκράτης
10 Απριλίου 2020 / 08:11

«Το τόσο ταλαιπωρημένο και σε κάθε περίπτωση δακτυλοδεικτούμενο ΕΣΥ, στάθηκε στο ύψος του και απέδειξε ότι είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα,αρκεί να του δοθούν τα κατάλληλα μέσα...» επισημαίνει στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Διοικητή του Γ.Ν.Κ. ο Αρχιμουσικός της Φ/Ε «Μάντζαρος» με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που έζησε

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, απέστειλε ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», Σωκράτης Άνθης, ο οποίος εσχάτως αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Αναλυτικά η επιστολή του Σωκράτη Άνθη:

«Προς Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου, εσάς προσωπικά, αλλά μέσω υμών τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν.Κ.,για την άκρως επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στο Γ.Ν.Κ.

Το τόσο ταλαιπωρημένο και σε κάθε περίπτωση δακτυλοδεικτούμενο ΕΣΥ, στάθηκε στο ύψος του και απέδειξε ότι είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα,αρκεί να του δοθούν τα κατάλληλα μέσα.

Το μόνο που χρειάζεται από εμάς, είναι η εμπιστοσύνη μας σ' αυτό, η στήριξη του και η ενίσχυσή του με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.

Σας ευχαριστώ

Σωκράτης Άνθης
Αρχιμουσικός Φ Ε Μάντζαρος»