Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Κλειστό το κατάστημα της Eurobank στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Eurobank
08 Απριλίου 2020 / 06:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την απόφαση να κλείσει για το κοινό το κατάστημα στην Λεωφ. Αλεξάνδρας, πήρε η Διοίκηση της Eurobank

Μετά την γνωστοποίηση ότι εργαζόμενος διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τα κατάστημα στη Λεωφόρο Αλεξανδρας θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες, δηλαδή έως 21 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί έξω από το κατάστημα της Λεωφ. Αλεξάνδρας, «με στόχο την άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, το κατάστημα αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του και μεταφέρει τις εργασίες του στο κατάστημα της Ευγ. Βουλγάρεως, έως 21 Απριλίου για προληπτικούς λόγους».   

Για αναλήψεις, καταθέσεις πληρωμές, η Τράπεζα ενημερώνει ότι το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται από το Κατάστημα της Ευγ. Βουλγάρεως, από τα ΑΤΜ, ή από το ηλεκτρονικό δίκτυο της Τράπεζας. 

Στο κατάστημα που παραμένει ανοικτό, ενημερωτικές πινακίδες προτρέπουν το κοινό να τηρούν όλους τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Eurobank, στο κατάστημα έχει γίνει ήδη απολύμανση από χθες βράδυ, ενώ 20 περίπου υπάλληλοι, οι οποίοι δεν εμφανίζουν συμπτώματα ασθενείας, βρίσκονται σε κατ 'οίκον καραντίνα, όπως και οι οικογένειές τους.
Από την Τράπεζα καταβάλλονται προσπάθειες να έρθουν υπάλληλοι με απόσπαση από άλλα καταστήματα της Ελλάδας, προκειμένου να μπορέσει το κατάστημα να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.