Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: Αναγκαία η τήρηση των μέτρων που η πολιτεία έχει επιβάλλει

Σπύρος Νεράντζης
03 Απριλίου 2020 / 07:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους» τονίζει ο Σπύρος Νεράντζης, επικεφαλής της παράταξης "Η Κέρκυρα Ψηλά"

Σε ανακοίνωσή του, ο εντεταλμένος του Δήμου για τον Εθελοντισμό, επισημαίνει «Πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολο και να επινοούμε τρόπους ώστε να βγαίνουμε πιο συχνά ακόμη και αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη.

Σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα που αφορούν τον περιορισμό των μετακινήσεων μας, ακούμε ότι στην Κέρκυρα έχουμε μεγάλη παραβατικότητα. Όπως όλες οι ειδήσεις έτσι και η συγκεκριμένη έχουν πολλές ερμηνείες.

Εμείς προσεγγίζοντας με νηφαλιότητα και ηρεμία την είδηση επιλέγουμε να δούμε την θετική πλευρά της.
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της παρουσίας της Αστυνομίας στην πόλη μας που έχει σκοπό να μας ενημερώσει, να μας συμβουλέψει και να μας προστατέψει με στόχο πάντα την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας.

Δεν στεκόμαστε στην επιβολή προστίμων γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν επιβάλλονται από τιμωρητική ή εισπρακτική διάθεση, αλλά από τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε και την ανάγκη τήρησης των μέτρων που η πολιτεία έχει επιβάλλει».