Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέσσερα κερκυραϊκά εστιατόρια διακρίθηκαν στο «Estiatoria.gr Golden Awards»

Estiatoria.gr Golden Awards
27 Μαρτίου 2020 / 13:15
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο θεσμός βραβείων που έχει κυριαρχήσει στην ελληνική επικράτεια «Estiatoria.gr Golden Awards» διανύοντας

την 4η συνεχή χρονιά, με την σφραγίδα του πιο αναγνωρισμένου media portal Estiatoria.gr (14 χρόνια λειτουργίας) και την ομπρέλα των Golden Awards® [αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης - trademark] ανακοίνωσε την golden list των winners του 2020 σε προγραμματισμένη απονομή που ήταν να λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για την 6η Απριλίου 2020. Οι προηγούμενες χρονιές απονομών είχαν λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το περιβόητο Gold Award of Quality & Taste των Estiatoria.gr Golden Awards αποτελεί ένα σήμα - πιστοποιητικό αρίστης ποιότητας για τον κάτοχο του με καθολική αποδοχή και ύψιστο status για την επιχείρηση που το έχει στην κατοχή του. Τα αποτελέσματα των νικητών βγαίνουν από την ελεύθερη ψηφοφορία του κοινού χιλιάδων ψήφων πανελλαδικά και της επιτροπής του θεσμού βραβείων (Έγκριτοι σεφ & γευσιγνώστες) η οποία έχει και τον τελικό λόγο βασιζόμενο σε αξιοκρατικά κριτήρια. Ο θεσμός βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που παρέχει στους νικητές του ένα πανίσχυρο πρόγραμμα marketing, το οποίο συνοδεύει την winners list καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό, να την έχει στην διάθεση του για τις επιλογές του καθόλη την διάρκεια του χρόνου με σήμα κατετεθέν, το Gold Award που συναντά σε κάθε εστιατόριο ο επισκέπτης... αποτελεί εγγύηση ποιότητας για ένα άριστο γεύμα! Αξιόλογο κομμάτι του θεσμού με μεγάλη αναγνώριση και κοινωνικό αντίκτυπο αποτελούν οι Σεφ της Χρονιάς και οι Persons of the Year.  
Το Estiatoria.gr αποτελεί στρατηγικό media partner του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας του Greek Taste Beyond Borders® GTBB που οργανώνεται κάθε χρόνο υπό την κρατική υπουργική Αιγίδα και προωθεί την Ελληνική γεύση και γαστρονομία σε ολόκληρο τον κόσμο με απόλυτη επιτυχία.
Τα κερκυραϊκά εστιατόρια που διακρίθηκαν είναι:

REX RESTAURANT - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
VRACHOS - ΚΕΡΚΥΡΑ – SEAFOOD
ETRUSCO RESTAURANT - ΚΕΡΚΥΡΑ - CONTEMPORARY MEDITERRANEAN CUISINE
THE ROSE GARDEN - CORFU GASTRONOMY - ΚΕΡΚΥΡΑ - CONTEMPORARY GREEK CUISINE


Ο χώρος που ήταν να φιλοξενήσει την φυσική απονομή του Πανελλαδικού Θεσμού Estiatoria.gr Golden Awards 2020 ήταν το  ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ (ΚΠΙΣΝ) Για λόγους ανωτέρας βίας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας αυτή ματαιώθηκε και διεξήχθη ηλεκτρονικά βάσει των κανονισμών του πανελλαδικού θεσμού Estiatoria.gr Golden Awards 2020

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.