Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποιοι είμαστε

20 Μαρτίου 2020 / 11:22

Όταν εμφανίστηκε το internet και οι εφαρμογές διαδικτυακής επικοινωνίας, οι Εκδόσεις Ενημέρωση με το enimerosi.com ήταν η μια από τις τρεις πρώτες κερκυραϊκές διευθύνσεις url. 



Oι Εκδόσεις Ενημέρωση ιδρύθηκαν το 1983 κυκλοφορώντας την εβδομαδιαία τότε εφημερίδα Κερκυραϊκή Ενημέρωση. Έκτοτε υπηρετούν τη μαζική επικοινωνία της ευρύτερης περιοχής, όπου η Κέρκυρα προβάλει ως γεωγραφικό σταυροδρόμι, φέρνοντας κοντά πέντε Χώρες, Ελλάδα, Ιταλία, Αλβανία, Σερβία & Μαυροβούνιο και τρεις ελληνικές Περιφέρειες, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Πελοποννήσου.
Σήμερα εκδίδουν την Καθημερινή Ενημέρωση, ημερήσια εφημερίδα, μέλος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ).

Το enimerosi.com εκδίδεται σε δυο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, υποστηριζόμενο από δυο ξεχωριστά δομημένες, δημοσιογραφικές ομάδες, μια για κάθε γλώσσα. Διασυνδέεται με επικοινωνιακές εφαρμογές στο facebook, twitter & you tube με διακριτούς λογαριασμούς account ελληνικά και αγγλικά.

Καταγράφεται στο alexa στο rank της Ελλάδας και της Σερβίας ενώ σύμφωνα με τον χάρτη των google analytics συνδέονται στις διευθύνσεις του καθημερινώς, αναγνώστες από τις περισσότερες Χώρες του Πλανήτη.