Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα Καινουργιώτη από την Ιταλία: “Θέμα χρόνου να φθάσετε στην ίδια κατάσταση αν δεν συμμορφωθείτε”

Συνείδηση Αγρινίου
16 Μαρτίου 2020 / 17:05

ΙΤΑΛΙΑ. Διαβάστε πως περιγράφει την κατάσταση που βιώνει στην Ιταλία ο Καινουργιώτης Σπύρος Καραντζούνης

και τι συμβουλεύει τους Έλληνες κατόπιν επικοινωνίας με τον Κώστα Λούκα.
“Αγαπητοί φίλοι γεια σας από Ιταλία. Νιώθοντας πάρα πολύ δεμένος με το Καινούργιο Θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα γύρω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοϊό! Η κατάσταση εδώ στην Ιταλία είναι τραγική και δυστυχώς βλέπω ότι και εκεί είναι θέμα χρόνου να φτάσει στο ίδιο σημείο. Δυστυχώς βλέπω ότι κάνετε τα ίδια λάθη που κάναμε κι εμείς κάποιο χρονικό διάστημα πριν.Έχετε την τύχη να ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε την Κλιμάκωση αυτής της κατάστασης.
Κάντε το! Κάντε το! 
Έχετε για παράδειγμα την Ιταλία με όλα τα λάθη που έχει κάνει και με όλες τις σωστές ενέργειες που κάνει αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ένας απλός ιός είναι κάτι το διαφορετικό! Ναι είναι αλήθεια ότι το 90 τοις 100 από τα άτομα που πεθαίνουν είναι κάποιας ηλικίας ή με κάποια ιδιαίτερα προβλήματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς έχουμε το δικαίωμα να τους καταδικάζουμε σε θάνατο γιατί απλώς δεν μπορούμε να κάτσουμε στο σπίτι μας. Ή οτιδήποτε άλλο οι ειδικοί μας συνιστούν!! Όλοι μας έχουμε κάποια άτομα που αγαπάμε …..παππούδες γιαγιάδες γονείς ή άλλα άτομα με προβλήματα ….νέα άτομα!!
Ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε Τρόπο ζωής για να μπορέσουμε να έχουμε μέλλον! Και να μη ξεχνάμε ότι  εάν αυτή κατάσταση παραμείνει  για μεγάλο χρονικό διάστημα οι οικονομικές συνέπειες θα είναι οδυνηρές για όλους μας! Γι’αυτό λοιπόν ας προσέξουμε και ας κάνουμε όλα αυτά που μας λένε οι ειδικοί ,το κάνουμε για μας ,το κάνουμε για αυτούς που αγαπάμε ,το κάνουμε για να μην πεινάσουμε αύριο! Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο!μείνετε σπίτι!μείνετε σπίτι!Ελπίζω να σας δω όλους σύντομα!