Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακυρώθηκαν κολυμβητικοί αγώνες στο ΕΑΚΚ

Κολύμβηση
07 Μαρτίου 2020 / 09:13

Απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων λόγω ακαταλληλότητας του κολυμβητηρίου της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένοι για σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου, Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών, οι οποίοι θα διεξάγονταν στο κλειστό κολυμβητήριο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, οι αγώνες, οι οποίοι αφορούσαν παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, ακυρώθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του κολυμβητηρίου (θερμοκρασία νερού πισίνας, έλλειψη ζεστού νερού στα ντους κτλ).

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ακυρώνονται αγώνες λόγω θέρμανσης, με την ανησυχία στις τάξεις των κολυμβητικών σωματείων της Κέρκυρας να είναι έκδηλη για τις συνθήκες που επικρατούν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΚ.

Σημειώνεται ότι στους εν λόγω αγώνες η συμμετοχή αναμενόταν να ξεπεράσει τους 130 νεαρούς αθλητές, με σχεδόν τους μισούς να προέρχονται από τα κερκυραϊκά σωματεία.