Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήττα του ΑΟΚ Κέρκυρα από τον Πλατανιά

Super League 2
29 Φεβρουαρίου 2020 / 17:22
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο ΑΟΚΚ να προσπάθησε πολύ για να πάρει κάτι θετικό κόντρα στον Πλατανιά και να τον αδικεί το ότι έμεινε στο μηδέν επιθετικά,

αλλά η νίκη της ομάδας των Χανίων ήταν δίκαιη σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί. Ο ΑΟΚΚ έχει κάποιους αξιόλογους νεαρούς παίκτες και κάποιους που δεν μπορούν να σταθούν στην κατηγορία, αλλά ο μοναδικός στόχος του αυτήν τη στιγμή είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι ο μόνςο αυτή τη στιγμή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάαντο στο 11΄ έκανε με κεφαλιά το 0-1 και ο Κωστίκος με διαγώνιο σουτ στο 56΄ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Κ.Π Γεωργακόπουλος, Πέδρο Ραφαέλ, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Γουίντερ, Λεπενιώτης.
Πλατανιάς (Τάτσης): Πενταράκης, Κωστίκος, Κατσαρός, Σάαντο, Κόρστσαμ, Οικονόμου, ‘Εισντεν, Οικονόμου, Λουκίνας, Παπαδόπουλος, Γιούσης.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια