Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη της Π.Ι.Ν. στην Αλβανία για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους

Αλβανία
28 Φεβρουαρίου 2020 / 14:50

Κώστας Ζορμπάς, Γιάννης Αρμενιάκος και Γιώργος Μηλιός βρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη γειτονική χώρα και είχαν σειρά συναντήσεων με στελέχη της αλβανικής κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης, αλλά και της Εκκλησίας

ΔΥΡΡΑΧΙΟ (ΑΛΒΑΝΙΑ).  Eπίσκεψη στην Αλβανία για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία συγκεντρώθηκε για τους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας & Απασχόλησης, Κώστα Ζορμπά, τον εντεταλμένο σύμβουλο, Γιάννη Αρμενιάκο και τον Επιστημονικό σύμβουλο της Π.Ι.Ν., Γιώργο Μηλιό.



Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Η αντιπροσωπεία της Π.Ι.Ν. επισκέφθηκε την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, όπου συναντήθηκε με την Σύμβουλο της Πρεσβείας, Βάλια Πενταρβάνη και τον Γραμματέα της Πρεσβείας, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.



Επίσης έγιναν συναντήσεις με την Υφυπουργό Υγείας της Αλβανίας, Μίρα Ρακάκολι Καπισύζι και την Περιφερειάρχη Τιράνων, Σουζάνα Γιαχολάρι.