Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα ανοικτά στους επαναληπτικούς

Κύπελλο ΕΠΣΚ
12 Φεβρουαρίου 2020 / 17:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚ δεν ανέδειξαν κανέναν νικητή αφού και τα δύο παιχνίδια

σε Πετριτή και Αγ. Ματθαίο τελείωσαν ισόπαλα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τις ρεβάνς που θα γίνουν σε έναν μήνα.
 

ΟΦΑΜ – Αχιλλέας Νυμφών 1-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις, ο ΟΦΑΜ με τον Αχιλλέα έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, αλλά ο Αχιλλέας ήταν εξαιρετικά στημένος μεσοαμυντικά και πήρε ένα αποτέλεσμα που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να πάει στον τελικό.
Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 45΄ με κοντινό σουτ του Χαρβαλιά, ενώ ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 61΄ με τον Μπακοχρήστο. Ο ΟΦΑΜ πίεσε στο τελευταίο ημίωρο και είχε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Σόκαλη.
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Ανδριώτης Χρ., Ρούσος, Κονόμη, Γραικός, Τσορμπατζίδης, Μαμρικισβίλι, Τσιάβος, Σπίνουλας Σπ., Χρβαλιάς, Γωνιάδης, Κόκκινος (έπαιξαν και οι Τσιαφίτσας, Ταμπάκου, Καρράς, Μαρατζάς).
Αχιλλέας Νυμφών (Μ. Ροκίδης): Σόκαλης, Ασπιώτης, Τζουρμάνης, Μεταλληνός, Ρίζος, Βοντετσιάνος, Μπάρντι, Παναγιωτίδης, Κωστελλέτος,, Μπακοχρήστος, Λαγοπάτης (έπαιξαν και οι Μπάνος, Λάτσιο, Ρίζος-Μιχαλάς, Κεφαλληνός)
 

Αστέρας Πετριτή – Θιναλιακός 0-0

Μπορεί να θέλουν και οι δυο το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα τους ενδιαφέρει περισσότερο και έχοντας και οι δυο αρκετές ελλείψεις έμειναν στο 0-0. Οι περσινοί φιναλίστ του κυπέλλου προσέφεραν μέτριο θέαμα με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τον Θιναλιακό στο 39΄ να έχει τη μεγαλύτερη με τον Αρμένη, ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ο Αστέρας είχε δυο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, αφού στο 68΄ αποβλήθηκε ο Καλούδης με δεύτερη κίτρινηκαι στο 85΄ με απευθείας κόκκινη ο Κουρής.
Αστέρας Πετριτή (Ι. Κουρής): Πισιάνης Καλούδης, Μηνάς, Μήτσης, Πολύζος, Στέρεφ, Ασπιώτης, Στούπας, Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ., Πέντσας (έπαιξαν και οι Κουρής, Γεωργοπάλης Ν.).
Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Βορύλας, Ματσοβίλα, Μπάρι, Αρμένης, Κροκίδης, Πουλημένος, Μουράτοβιτς, Μπάρντι Κλ., Παπαρούνας, Χατζηδημητρίου, Μπου ρντουζιάν (έπαιξαν και οι Κούδας, Λούβρος, Μήτρου).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια