Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί - εστιατόρια, σάρωσε το Toula’s Restaurant

Toula’s Restaurant
12 Φεβρουαρίου 2020 / 12:37
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και η HORECA εγκαινίασαν κατά τη διάρκεια της 15ης διοργάνωσης της τα βραβεία «Οι καλύτεροι

γαστρονομικοί προορισμοί-εστιατόρια» όπου τίμησαν εστιατόρια και ξενοδοχεία που στηρίζουν τον ελληνικό γαστροτουρισμό.
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στο stage του Gastronomy Forum στο Hall 4, την παράσταση έκλεψαν οι τιμητικές βραβεύσεις, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τη HORECA, εστιατορίων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τα οποία αποτελούν από μόνα τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς και έχουν συμβάλλει όχι μόνο στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας αλλά και του ίδιου του τόπου και εκτός συνόρων. Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν για την συμβολή τους εκτός των άλλων ήταν και το Toula’s Restaurant  στην περιοχή Αγνί.  Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου η οποία τόνισε ότι για τον ΕΟΤ ο γαστρονομικός τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς του τουρισμού και στόχος τους μέσα από τις δράσεις τους είναι κάθε επισκέπτης να φεύγει από την χώρα μας έχοντας την γεύση και την ιστορία του τόπου μας και να τα ταξιδεύουν στα πέρατα του κόσμου. Η κυρία Γκερέκου παρέδωσε το βραβείο στην κ. Τούλα Βεργέτη Τούλα (Ιδιοκτήτρια και executive chef) και στον κ. Νίκο Βεργέτη (Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο Εστίασης Κέρκυρας) για το Toula’s Restaurant από την Κέρκυρα. Η κυρία Βεργέτη ευχαρίστησε την έκθεση και την Λέσχη για την βράβευση και είπε ότι εδώ και 40 χρόνια μαγειρεύει με την καρδιά της και με φρέσκα τοπικά προϊόντα αλλά και προϊόντα από τον κήπο τους.
Πηγή: https://horecaexpo.gr/

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.