Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας

Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας
10 Φεβρουαρίου 2020 / 13:41

Βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που διακρίθηκαν μέσα στο 2019 με τις επιδόσεις τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο ΓΣ Κέρκυρας 2018 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε του αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2019.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι.

Στην εκδήλωση Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, η Ολυμπιονίκης Μαρία Γεωργάτου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Νίκος Μουζακίτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Δημήτρης Μεταλληνός, ο Αντ/ρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Κων/νος Ζορμπάς, ο Περιφ. Σύμβουλος, Τηλέμαχος Γαβαλάς, ο Δημ. Σύμβουλος, Σπύρος Μωραϊτης, ο Εκπρ/πος του Δήμου Βορ. Κέρκυρας, Παναγιώτης Παπαδάτος, η πρώην Αντ/ρχης, Νικολέττα Πανδή, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας, Νίκος Κορακιανίτης, ο πρώην Πρόεδρος της ΤΕ ΣΕΓΑΣ & του ΚΓΣ, Διον. Καλούδης.



Τις ευχές του για την εκδήλωση έστειλε με επιστολή ο Βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ, Στέφανος Γκίκας, που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κων/νος Γκασιάλης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε «Καλή Χρονιά, υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες των παιδιών και των οικογενειών τους»
.
Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες του βραβεύθηκαν: Βασιλάκης Αλέξανδρος, Τζιβανίδη Πολυάνα, Πέζαρος Σπύρος, Ντέμσιας Ζώης, Κουρτέσης Γιάννης, Πηγή Λουκία και Γραμμένος Σπύρος.

Ο ΓΣ Κέρκυρας 2018, ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν οικονομικά τον Σύλλογο και την εκδήλωση.