Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντίθετος ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ στη μεταβολή του δημοτικού χαρακτήρα των λιμανιών

Λιμενικά Ταμεία
07 Φεβρουαρίου 2020 / 09:42

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, για να συζητηθεί το θέμα των Λιμενικών Ταμείων

ΑΘΗΝΑ.  Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, η οποία έγινε στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και συζητήθηκε το θέμα των Λιμενικών Ταμείων, συμμετείχε ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ), ο Αλέξανδρος Παρίσης  μετέφερε την αντίθεση των Δήμων σε κάθε πρωτοβουλία, η οποία θα μεταβάλλει το δημοτικό χαρακτήρα των Λιμανιών.

Στη συνεδρίαση έλαβε μέρος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο οποίος έκανε ενημέρωση για τα θέματα των Λιμενικών Ταμείων.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ, Αλέξανδρος Παρίσης, σε συνεργασία με το Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, πρόκειται να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ώστε μαζί με τους Δημάρχους των Ιονίων Νήσων να παρέμβουν για το σοβαρό θέμα των Λιμενικών Ταμείων.