Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου στην εκδήλωση του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. : «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Συνομιλώντας με την Ιστορία σήμερα»

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
31 Ιανουαρίου 2020 / 17:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου έχει την χαρά και την τιμή να συμμετέχει στην εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.)

με τίτλο: «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Συνομιλώντας με την Ιστορία σήμερα» στο πλαίσιο της Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία - 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το «Βιωματικό εκπαιδεΥτικό παιχνίδι για τη διεΡεύνηση της κοινΩνικής ταυτότητας της επαΝάστασης - ΒΥΡΩΝ» που αναπτύσσεται από το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες υπό την διεύθυνση του Αν. Καθηγητή κ. Φοίβου Μυλωνά, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του έργου: https://hilab.di.ionio.gr/byron/

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στην Αίθουσα Τελετών (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.