Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημέρα Καριέρας Ξενοδοχείων Κέρκυρας στο Corfu Palace

Ενωση Ξενοδόχων Κέρκυρας
07 Ιανουαρίου 2020 / 08:36
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 1η χρόνια στην Κέρκυρα, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας σε συνεργασία

 με την innjobs.net, τη μεγαλύτερη εταιρεία εκπαίδευσης, ανάπτυξης και στελέχωσης προσωπικού στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, συνδιοργανώνουν το μεγαλύτερο Career Day στον ξενοδοχειακό κλάδο, όπου όλοι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά, συγκεντρωμένα σε ένα χώρο, τα διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων ξενοδοχείων του νησιού και να συζητήσουν για ευκαιρίες συνεργασίας και εξέλιξης. 
Την Παρασκευή 10/1 η καρδιά της ξενοδοχειακής αγοράς του νησιού χτυπάει στο Corfu Palace (9:30-16:00) Στους υποψηφίους που θα προσέλθουν, μετά από κλήρωση θα δοθεί υποτροφία για εκπαιδευτικό σεμινάριο από το BCA College.  
 
Ακολουθεί το πρόγραμμα: 
09:30 – 10:00 Προσέλευση, Εγγραφές, σειρά προτεραιότητας
10:00 – 16:00 Hotel Management/Human resources Συναντήσεις B2C Εργοδοτών – Εργαζομένων. 
 
Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα και θα έχουν στη διάθεση τους 15-20’ για να συναντηθούν με όσα στελέχη ξενοδοχείων επιθυμούν να έρθουν σε επαφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  
Στη συνάντηση που τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και έχει την στήριξη του Δήμου Κερκυραίων και Διαποντίων Νήσων, θα συμμετέχουν τα τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού και F&B των Ξενοδοχείων: (*ενδεικτικά) Kontokali Bay Resort and spa
Aeolos Beach Resort
Ikos Resort
Domes Miramare Corfu
Aqualand Resort 
Marbella Beach Corfu
Louis hotel
Corfu Holiday palace 
Corfu Palace
Mayor Hotels Grecotel 
Hotel Giannis
Atlantica Grand Mediterraneo Resort
Atlantica Nissaki Beach
Apollo Palace Corfu 
Bella Vista Hotel 
Studios Benitses Beach

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.