Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τίτλοι τέλους για το «Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι» της Κέρκυρας (video-photos)

Πλατεία Δημαρχείου
05 Ιανουαρίου 2020 / 10:45

«Του χρόνου, ακόμα καλύτερα» υποσχέθηκε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάθε όμορφο παραμύθι, πρέπει να έχει κι ένα καλό τέλος, έτσι, πανηγυρικά έκλεισε σήμερα το «Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι» στην Πλατεία Δημαρχείου. Η φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, με έμφαση στη χαρά των μικρών παιδιών, ολοκληρώθηκαν, με μια πανηγυρική τελετή λήξης, στην οποία συμμετείχε το τμήμα κρουστών της Φιλαρμονικής "Καποδίστριας". 
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε, με τους ιθύνοντες να ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.



Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, ευχαρίστησε έναν -έναν τους συντελεστές και τους εθελοντές που κράτησαν ζωντανό το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι, ενώ δεσμεύτηκε πως το  Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.
Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά τους συμμετέχοντες σε αυτό το εγχείρημα, τονίζοντας πως σε μια περίοδο που είναι δύσκολη για τη Κέρκυρα το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι έδωσε ζωή ειδικότερα στα παιδιά. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μετατραπεί τη νέα χρονιά όλη η πόλη σε ένα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι, που θα χωρέσει όλα τα οράματα των δημοτών της Κέρκυρας και θα αναδείξει τις αρετές που χαρακτηρίζουν τη Κέρκυρα ως Ευρωπαϊκή πόλη και Πρωτεύουσα Περιφέρειας.



Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με το τμήμα Κρουστών της Φιλαρμονικής Ένωσης να δίνει ρεσιτάλ ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους οι οποίοι καταχειροκρότησαν.



Στο τέλος όλοι οι συντελεστές του Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία αποχαιρετώντας έτσι τις εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν.