Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα Διαπόντια Νησιά επισκέφθηκε ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης

Αλέκος Αυλωνίτης
01 Ιανουαρίου 2020 / 12:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επισκέφτηκε τα τρία Διαπόντια Νησιά, Οθωνούς, Μαθράκι και Ερείκουσα, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες και των τριών νησιών και δέχθηκε τα έντονα παράπονά τους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νησιά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες αφορούν ελλείψεις σε υπηρεσίες και δομές.
Ο βουλευτής τόνισε και επανέλαβε την στήριξη του προς τους κατοίκους  των νησιών και τους διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει  και θα εντείνει τις προσπάθειες του σε κάθε επίπεδο για την επίλυση  των προβλημάτων τους,  μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και την κατάθεση ερωτήσεων προς την κυβέρνηση, αλλά και με συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.



Η ανάδειξη και η προστασία των Διαπόντιων Νησιών και των κατοίκων τους , τόνισε, είναι ζήτημα  μεγάλης  εθνικής και γεωπολιτικής σημασίας.
Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους κατοίκους για την πραγματικά καταπληκτική υποδοχή και φιλοξενία τους και τους διαβεβαίωσε ότι είναι και θα είναι στο πλευρό τους για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν.
Μαζί με το βουλευτή επισκέφθηκαν τα νησιά  και οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μαθρακίου Νόνη Μάστορα και  Σπύρος Αργυρός και ο Αναστάσιος Κασίμης πρώην αντιδήμαρχος Οθωνών.
«Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί αναλυτικό δελτίο τύπου, στο οποίο θα καταγράφονται με λεπτομέρεια τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του βουλευτή.» διευκρίνισε ο βουλευτής.