Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές στίβου στην Κέρκυρα για το 2019

Στίβος
28 Δεκεμβρίου 2019 / 19:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ βράβευσε τους Κερκυραίους αθλητές στίβου που έφεραν διακρίσεις στο 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι.

Το «παρών» στην εκδήλωση  έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.





Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και με τη παρουσία δύο πρώην Ολυμπιονικών της Μαρίας Γεωργάτου και του Χρήστου Μελέτογλου ο οποίος παρευρέθηκε και ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας.



Ο Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λέσσης, τόνισε πως η εκδήλωση αυτή γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χάρις στις επιτυχίες των παιδιών. Δεν απέφυγε όμως να κάνει αναφορά και στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Κερκυραϊκό Στίβο όπως η δυσκολία προπονήσεων για τα αθλήματα του Στίβου τη χειμερινή περίοδο ευχόμενος το 2020 να βρει την Κέρκυρα με γυμναστήριο που θα ικανοποιεί αυτή την συνθήκη. Ο πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λέσσης δήλωσε πως η ομοσπονδία βλέπει το έργο μας και ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα έχουμε ένα Ολυμπιονίκη.



Ο Τεχνικος Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Νίκος Μόσχος, έκανε τον απολογισμό του 2019 κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Σπυριδούλα Καρύδη για τη πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Εφήβων/Νεανίδων στο Μπορός της Σουηδίας. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως πέρα από τις βραβεύσεις Αθλητών, η Τ.Ε του ΣΕΓΑΣ θα βραβεύσει τιμητικά τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΚΕ Σπύρο Στεφανίδη και τον Σάκη Καλούδη.



Η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη εξέφρασε την  αίσθηση
περηφάνιας που έχει   γιατί χάρις τις επιτυχίες των αθλητών η σημαία της Κέρκυρας παραμένει ψηλά, λέγοντας τους ότι αποτελούν τη ζωντανή έκφραση της αριστείας.



Αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Καρύδη Σπυριδούλα (ΚΓΣ)
Δόση Παναγιώτα (ΑΟ ΚΈΡΚΥΡΑ)
Μονόπολης Δημήτρης (ΚΓΣ)
Ρωμαίου Κωνσταντίνα
Μαντζουρογιάννης Παναγιώτης (ΚΓΣ)
Δουκατέλης Σπύρος  (ΚΓΣ)
Βραδή Ηρώ(ΚΓΣ)
Μουρτσινούδη Μαριάννα (ΚΓΣ)
Χαριρ Αθανάσιος (ΚΓΣ)
Βασιλάκης Αλέξανδρος (Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας)
Καρβούνης Αγισιλαος (ΑΕ Λευκίμμης)
Σκορδίλης Στέλιος  (ΚΓΣ)
Τζιβανίδη Πολυάννα ( Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας)
Νεράτζης Νίκος (ΚΓΣ)
Ντουραχάνης Σπύρος ( ΑΟ Κέρκυρα)
Τσακμάκης Στυλιανός (Γυμναστική Ένωση Θιναλίων)
Βασιλάκη Κατερίνα (ΚΓΣ)
Ασημοπούλου Στεφάνια (ΚΓΣ)
Ρίζος Θωμάς Σπύρος ( Γ.Ε Θιναλίων)
Βλασσαρά Κωνσταντίνα (ΚΓΣ)
Αθηναγόρειο 4ο Δημοτικο Σχολείο