Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα «Παιχνιδομαζέματα» από τον «Φάρο Ζωής» τη Δευτέρα 30/12

«Φάρος Ζωής»
28 Δεκεμβρίου 2019 / 14:36

Η Γιορτή της Αγάπης θα πραγματοποιηθεί φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παραμυθιού των Χριστουγέννων» στην Πλατεία Ιστορικού Δημαρχείου από τις 17:00 της προσεχούς Δευτέρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την προσεχή Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η γιορτή Αγάπης «Παιχνιδομαζέματα», που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος «Φάρος Ζωής». 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Φάρου Ζωής»:

«ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ...ΠΡΑΞΗ

Η γιορτή Αγάπης τα «ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ» του Συλλογου μας ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ, μετά την αναβολή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αυτή τη ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ απο τις 5 το απόγευμα στη πλατεία Δημαρχείου San Giacomo στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κεντρικής Κερκυρας και Διαποντίων Νήσων «Το Παραμύθι των Χριστουγέννων» στην Κέρκυρα.

Δεν θα φύγουμε από τον χώρο αν δεν γεμίσει ο Σάκος του Αγιου Βασίλη με παιχνιδια  για να σταλούν στα παιδιά που νοσηλευονται στη Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα».

Χαρίζουμε χαμόγελα που θα διαρκέσουν όλο το χρόνο, καθώς θα σταλούν στην Εθελοντική Ομάδα Τα χαμόγελα τα χρώματα και το Ουράνιο Τόξο που απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου.



Όπως σε κάθε δράση - εκδήλωση του Συλλογου μας, θα χαρίσουμε Ελπίδα στη ζωή για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί και να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μέσα από την διαδικασία της δειγματοληψίας!

Ένα απόγευμα γεμάτο εκπλήξεις, κεράσματα, παιχνίδια, μουσική για όλους τους συμπολιτες μας μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε στη Μαγεία των Χριστουγέννων, γιατί είμαστε τυχεροί να βιώνουμε τα απλά καθημερινά πράγματα, όταν συνάνθρωποι μας και ειδικά παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες νοσηλεύονται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, που όσο και αν οι γονείς παλεύουν να δημιουργήσουν ένα πιο όμορφο περιβάλλον, δεν θα είναι το ίδιο όπως στο σπίτι τους.

Σας περιμένουμε!»