Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Zero Waste» νοστιμιές του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Κέρκυρας στο «Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι»

Πλατεία Δημαρχείου
28 Δεκεμβρίου 2019 / 13:31
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στην εκδήλωση θα υπάρχει κουτί συνεισφοράς για τους συντοπίτες μας που επλήγησαν από την φωτιά στο Μαντούκι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πεντανόστιμες νότες θα προσθέσει ο Σύλλογος Μανιταρόφιλων Κέρκυρας στο «Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι» στην Πλατεία Δημαρχείου. Την Κυριακή 29/12/2019, 11:00 - 13:00, θα μοιραστεί χριστουγεννιάτικη ζεστασιά με όλους τους επισκέπτες της γιορτής στην Πλατεία Δημαρχείου, που θα δοκιμάσουν λιχουδιές με γεύσεις μανιταριών, ζεστή Μανιταρόσουπα, χριστουγεννιάτικα γλυκά  και μανιταροδραστηριότητες για παιδιά. Μην ξεχάσετε την κούπα και το κουτάλι σας!

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι ότι θα είναι μια Zero Waste εκδήλωση, με τη συνεργασία του Θόδωρου Βώρου, του Χρήστου Μάρκου και του Δημήτρη Σούκερα, ενώ η ομάδα The Corfu Compost Project διέθεσε κάδους ανακύκλωσης και η Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Καλαφατιώνων θα αναλάβει τα ανακυκλώσιμα, με σκοπό τον μέγιστο βαθμό ανάκτησης υλικού.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει κουτί συνεισφοράς για τους συντοπίτες μας που επλήγησαν από την φωτιά του Δεκεμβρίου.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.