Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πτήση τρόμου για περίπου 90 επιβάτες της Sky Express με προορισμό την Κεφαλονιά

Κεφαλονιά
23 Δεκεμβρίου 2019 / 11:06

ΑΘΗΝΑ. Περιπετειώδης ήταν η πτήση από την Αθήνα προς την Κεφαλονιά με αεροσκάφος της Sky Express, το βράδυ της Κυριακής, με τους επιβάτες να βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες οδήγησαν κάποιους μέχρι και σε λιποθυμικά επεισόδια.

Η εν λόγω πτήση της Sky Express είχε τέσσερις ώρες καθυστέρηση, ενώ όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε (περίπου στις 21:00), λίγα λεπτά αργότερα, ο πιλότος ενημέρωσε ότι υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και θα πρέπει να επιστρέψουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι όταν το αεροπλάνο βρισκόταν πάνω από την Εύβοια, ο πιλότος άδειασε μέρος των καυσίμων.

Χρειάστηκε να γίνουν δύο αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών πριν τελικά το αεροπλάνο με τους περίπου 90 επιβαίνοντες πατήσει στον αεροδιάδρομο, γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας, η οποία έπληξε χθες βράδυ την Αττική.

Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο για τους περισσότερους εκ των επιβαινόντων στο αεροπλάνο της Sky Express, με αρκετούς εξ αυτών να ζητούν εξηγήσεις από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ έντονα είναι τα παράπονα πολλών για την έλλειψη ενημέρωσης από τους ιθύνοντες της αεροπορικής εταιρείας.


με πληροφορίες από Kefalonianews.gr και Newsbomb.gr