Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Επίθεση» Γαλιατσάτου σε Κράτσα για Film Office & Ο.Χ.Ε. Λευκάδας

Γαλιατσάτος Θεόδωρος
20 Δεκεμβρίου 2019 / 14:31

«...Αν αφιέρωνε λίγο χρόνο να μελετήσει τον φάκελο που της παρέδωσε η Περιφερειακή Αρχή / ΑΝ.Α.Σ.Α., θα τα γνώριζε και τα δυο και θα προστάτευε και την θέση της και την αξιοπιστία του θεσμού»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Νέα «επίθεση» κατά της Περιφερειακής Αρχής Κράτσα και της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων προσωπικά, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος με τον αγαπημένο του -το τελευταίο διάστημα- τρόπο της ανάρτησης σχολίου στα social media.

Ο επικεφαλής της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» και πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων αυτή τη φορά εστίασε στην εκπροσώπηση της Π.Ι.Ν. στο Λονδίνο, στην εκδήλωση του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, αλλά και στην εκδήλωση στη Λευκάδα για το Π.Ε.Π. / ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο, πρόκειται για διπλό «κρούσμα άγνοιας» της Περιφερειακής Αρχής και της ίδιας της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου προσωπικά και μάλιστα, σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, καθώς και για τα δύο θέματα, για τα οποία μίλησε η Περιφερειάρχης, δηλαδή τη δημιουργία Film Office της Π.Ι.Ν., αλλά και Ο.Χ.Ε. στη Λευκάδα, υπάρχουν ήδη σε εξέλιξη έργα που «τρέχουν» από την εποχή της Περιφερειακής Αρχής Γαλιατσάτου και «ΑΝ.ΑΣ.Α.».

Αναλυτικά η ανάρτηση-σχόλιο του επικεφαλής της «ΑΝ.Α.Σ.Α» και πρώην Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου:

«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η... ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Δυο κρούσματα άγνοιας της περιφερειακής αρχής Κράτσα και της ίδίας μέσα σε μια εβδομάδα είναι... πολλά!

το πρώτο:

ταξιδεύει στο Λονδίνο για να ενημερωθεί σε εκδήλωση του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων) για την δημιουργία film office στην ΠΙΝ, ενώ ΗΔΗ η ΠΙΝ εκτελεί ανάλογο πρόγραμμα Interreg!

το δεύτερο:

σε εκδήλωση για το ΠΕΠ/ΕΣΠΑ στην Λευκάδα υπόσχεται δημιουργία ΟΧΕ Λευκάδας και δηλώνει... έκπληκτη όταν ακούει ότι η ΟΧΕ Λευκάδας είναι σε τελικό στάδιο στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης που είναι υπηρεσία της και ήταν παρούσα!

Σχόλιο δικό μας:

αν αφιέρωνε λίγο χρόνο να μελετήσει τον φάκελο που της παρέδωσε η Περιφερειακή Αρχή / ΑΝΑΣΑ, θα τα γνώριζε και τα δυο και θα προστάτευε και την θέση της και την αξιοπιστία του θεσμού».