Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους Παξούς κόντρα στον Όλυμπο

Τοπικά πρωταθλήματα
18 Δεκεμβρίου 2019 / 15:29
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ΑΟ Παξών πέτυχε μεγάλη νίκη στο γήπεδο του Ολύμπου,

καθώς κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με 3-1. Ο Όλυμπος ξεκίνησε πολύ δυνατά πέτυχε ένα γκολ στο 8΄, το οποίο ακυρώθηκε ως φάουλ, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά οι Παξοί άνοιξαν το σκορ στο 41΄ με τον Ρούσο.
Στην επανάληψη, πολύ σύντομα ο Όλυμπος, στο 53΄, ισοφάρισε με τον Φώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι στεκόντουσαν καλύτερα στο γήπεδο. Στο 80΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βλαστός και τρία λεπτά αργότερα, οι Παξοί έκαναν το 1-2 με τον Βερονίκη, ενώ στο 89΄ έγινε το 1-3 με τον Βαρότση.
Δίκαιη η νίκη των Παξών, πολύ καλό το σύνολο του Γ. Τουρσουνίδη, απέναντι σε έναν κακό Όλυμπο που κάθε παίκτης του ήθελε μία μπάλα μόνος του και δεν υπήρξε ομαδικό πνεύμα.
 
 Όλυμπος (Φ. Τάντης): Ζάχος, Βλαστός, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Καραμάνος, Ευστρατιάδης, Γραμμένος Π., Γραμμένος Χ., Ζώτος, Φώτης, Κουλούρης(έπαιξαν Τζήλιος, Δημητριάδης, Ιμέρη).
ΑΟ Παξών (Γ. Τουρσουνίδης): Μάστορας Χ., Ρούσης Αθ., Βερονίκης Σπ., Παππάς Αλ, Βαρότσης, Φέκας, Ρούσσος Σπ., Ελέζι, Ρούσσος Ι., Κουλούρης (έπαιξαν και οι Γιαννούλης, Απέργης, Βερονίκης).                
 
Βαθμολογία

ΟΦΑΜ                        34
Αστέρας Πετριτή         29
ΑΟ Παξοί                    22
Όλυμπος                     20
Νέος 2017                  19
Αχιλλέας Νυμφών      17
Ολυμπιάδα                 15
Ατρόμητος Στρ.           14
Αστέρας Λιαπάδων    11
Οδυσσέας Αυλιωτών   7
Αναγ. Περιβολίου        6
Βολίδα                         3
Κάβος                          3

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια