Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιχμές Γαλιατσάτου προς Κράτσα για τις αθλητικές υποδομές: Όσοι δεν γνωρίζουν, ας μη μιλούν

Σπυριδούλα Καρύδη
25 Ιουλίου 2019 / 11:42
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγχαρητήρια στις δύο Κερκυραίες αθλήτριες, Καρύδη και Δόση, έδωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος

κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Θα έχουμε την ευκαιρία να τα εκφράσουμε και στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο και θα δούμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους στο μέλλον» προανήγγειλε.
Ωστόσο δεν παρέλειψε να απαντήσει στη νέα Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, η οποία, συγχαίροντας επίσης τα δύο κορίτσια, έκανε λόγο για υποβαθμισμένες αθλητικές υποδομές.
«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε τις βολές κάποιων που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα σήμερα στα Ιόνια Νησιά, για το πώς ήταν οι υποδομές το 2014 όταν αναλάβαμε και πως είναι σήμερα. Καλό είναι όσοι δεν γνωρίζουν να μην μιλούν» είπε ο κ. Γαλιατσάτος. «Αν θέλουν να ασχοληθούν ας ψάξουν τι υποσχέσεις έδιναν οι ομοτράπεζοί και ομοϊδεάτες τους, πριν μερικά χρόνια όταν ερχόντουσαν ως υπουργοί αθλητισμού στην Κέρκυρα, χωρίς να γίνει ποτέ τίποτα. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή στηρίξαμε κάθε είδους αθλητική υποδομή με όποιο τρόπο μπορούσαμε και στα πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων μας».    
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.