Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημήτρης Μπιάγκης: «Θα δυναμώσουμε τη φωνή των νησιών μας χωρίς ακρότητες & εύκολα λόγια»

Εθνικές εκλογές
08 Ιουλίου 2019 / 12:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του εκλογικού αποτελέσματος

ο βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης δήλωσε:
 
«Θέλω να ευχαριστήσω, με όλη μου την καρδιά, τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. 
Η  βοήθεια, η αγάπη, η στήριξη και τα καλά λόγια για μένα που μοιραστήκαν είναι  η μεγαλύτερη ανταμοιβή και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη με την οποία ξεκινώ αυτή την πορεία στο πλευρό τους.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την εκλογική επιτροπή αγώνα καθώς και  όλους τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Κέρκυρα, για τον όμορφο και καθαρό προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.
Προτάξαμε, όλοι ανεξαιρέτως πρωτίστως το καλό της Κέρκυρας, μετά το καλό της παράταξης και τελευταία την όποια προσωπική επιτυχία.
Η συμβολή τους στην κατάκτηση της τρίτης έδρας του Κινήματος Αλλαγής ήταν καθοριστική. Η δική μου νίκη είναι και δική τους.
Θέλω βεβαίως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους οποίους αυτό τον ένα μήνα μοιράστηκαν κοντά μου, τον αγώνα και την αγωνία μου, τις μικρές χαρές και στεναχώριες που πάντα έχει μια προεκλογική περίοδος. Η βοήθεια τους ήταν συγκινητική.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι η  τρίτη έδρα της Κέρκυρας, δεν είναι απλά «μια έδρα για το Κίνημα Αλλαγής».
 Από σήμερα είναι η δική μας φωνή, η δική μας συμβολή στη λύση του προβλήματος της χώρας, η δική μας επιλογή για το ποια πορεία θα ακολουθήσουν τα νησιά μας.
Στην Κέρκυρα, ξέρουμε καλά ποιες είναι οι προτεραιότητες που πρέπει να έχει η ατζέντα ενός Κερκυραίου βουλευτή.
Θα  δυναμώσαμε τη φωνή της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων στη Βουλή  χωρίς ακρότητες, εύκολα λόγια και ανέφικτες υποσχέσεις.
Θα υποστηρίξουμε στη Βουλή εκείνες τις προτάσεις για την επόμενη ημέρα των νησιών μας, οι οποίες γεννήθηκαν από τα πιο δυναμικά κομμάτια της τοπικής μας κοινωνίας.
Προτάσεις αλλά και πολιτικές στις οποίες ο κάθε πολίτης μπορεί να γίνει μέτοχος, γνωρίζοντας ότι αυτό υπηρετεί τόσο το ευρύτερο καλό όσο και τη δική του ατομική ευημερία.
Όπου χρειαστεί, θα επιδιώξουμε ευρύτερες συνεργασίες, υπερβαίνοντας αναχρονιστικές νοοτροπίες που στοίχησαν μέχρι σήμερα στον τόπο μας.
Οι Κερκυραίες και οι Κερκυραίοι θέλω  να είναι βέβαιοι ότι   θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Με καθαρές θέσεις, συνεπή στάση και υπεύθυνη συμπεριφορά.
Από σήμερα, η Κέρκυρα, οι Παξοί και τα Διαπόντια Νησιά από  έχουν το δικό τους δυνατό στίγμα στον πολιτικό χάρτη της χώρας.
Θα έχουν την δική τους προοδευτική φωνή, βγαλμένη από την πιο γνήσια δημοκρατική παράδοση τους».