Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαριλένα Μάστορα: Αποδέχθηκα την πρόταση του Κ. Μητσοτάκη με αίσθημα ευθύνης

Μαριλένα Μάστορα
18 Ιουνίου 2019 / 20:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, η υποψήφια βουλευτής Μαριλένα Μάστορα δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης  αποδέχθηκα τη πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου  Μητσοτάκη να είμαι υποψήφια βουλευτής  με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, μέσα από τις διαδικασίες του μητρώου στελεχών όπου ανήκω.
Οι καιροί είναι κρίσιμοι. Και οι επικείμενες εκλογές δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα   καθημερινά προβλήματα, αλλά με την ίδια τη ζωή και το μέλλον των Ελλήνων.  Η υγεία, η οικονομία, ο τουρισμός, η καθημερινότητά μας, έχουν υποστεί αλλεπάλληλα χτυπήματα  που έχουν τις ρίζες τους στην αδιαφορία για τον τόπο.
Θέτω υποψηφιότητα, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στη βάση  των αρχών που με διέπουν σε όλη μου τη ζωή: της αλήθειας, των πράξεων , της αξιοπιστίας  και της προσφοράς στον τόπο που γεννήθηκα και ζω. 
Ο χρόνος έως τις εκλογές είναι αρκετός για να κρίνουν οι πολίτες ποιος λέει την αλήθεια και μπορεί να  βγάλει τη χώρα από το τέλμα και ποιος χρησιμοποιεί πρακτικές παροχολογίας και λαϊκισμού  χωρίς αντίκρισμα .
Καλώ όλους τους συμπολίτες μου, να δώσουν αξία στις θυσίες που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια,  ώστε να βγει οριστικά η χώρα μας από την κρίση.
Φίλες και φίλοι,
Απευθύνομαι σε όλες και όλους εσάς και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για να δώσουμε τη σκληρή μάχη και να δούμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει.
Αξίζουμε καλύτερα, όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.
Σας ευχαριστώ»
Μαριλένα Μάστορα
Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Κέρκυρας