Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας είναι μονοιασμένη και δυνατή, λένε οι χορωδοί

Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας
17 Μαΐου 2019 / 12:23

ΜΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή σχόλια των τελευταίων ημερών, που αφορούν τις σχέσεις διοίκησης και μελών,

42 χορωδοί της Ανδρικής Χορωδίας Κέρκυρας, δηλώνουν «μονοιασμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ», πράγμα που αποδεικνύεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις επιτυχίες της Χορωδίας.

Συγκεκριμένα:
«Εμείς οι χορωδοί της Χορωδίας Κέρκυρας με αφορμή τα σχόλια των
τελευταίων ημερών, που άμεσα μας αφορούν, δηλώνουμε τα εξής:

1. Η Χορωδία μας είναι, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, μονοιασμένη και δυνατή, συσπειρωμένη γύρω από την δημιουργική της διοίκηση και την άξια μαέστρο της.

2. Συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της για νέες επιτυχίες, που γνωρίζουν ευρεία κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή. Υπενθυμίζουμε τη συμμετοχή μας στις μεγάλες παραγωγές που έγιναν στην Κέρκυρα, όπως η όπερα «Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ» του Σπ. Ξύνδα, την σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση του «ΥΜΝΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ» με παραγωγή και σχετικού CD, τη συμμετοχή και επιβράβευση με μετάλλια σε διεθνή Φεστιβάλ (INTERCULTUR) και την κατάταξή της, απά την INTERCULTUR στις 40 καλύτερες ανδρικές χορωδίες στο Κόσμο.

3. Η Χορωδία μας υπηρετεί με αφοσίωση τον κεντρικό στόχο ανάδειξης του κερκυραϊκού και ευρύτερα επτανησιακού τραγουδιού, ως στοιχείου της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 20 Μαϊου 2019, στις 8.30 μ.μ. στο ναό του Αγ. Γεωργίου του Π. Φρουρίου, δίνει την συναυλία της, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας, για την 155η επέτειο της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.
Το ραντεβού μας εκεί δεν θ' αφήσει περιθώρια αμφιβολιών. Θα μιλήσει
από μόνο του.

Υπογράφουν: