Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία με έργα μουσικής δωματίου των Κώστα Σαββανή και Σπύρου Ρουβά

Ιόνιο Ωδείο
07 Μαΐου 2019 / 14:24
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια σημαντική συναυλία θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παλαιάς Φιλαρμονικής. Η συναυλία που

διοργανώνεται από το Ιόνιο Ωδείο,  θα περιλαμβάνει έργα μουσικής δωματίου των Κερκυραίων συνθετών Κώστα Σαββανή και Σπυρίδωνα Ρουβά.
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στην εφημερίδα μας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ιονίου Ωδείου και εκ των συνθετών κ. Κώστας Σαββανής, η συναυλία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση  της κερκυραϊκής  μουσικής δημιουργίας  και την παρουσίαση νέων καλλιτεχνικών απόψεων στο κερκυραϊκό κοινό. Τα έργα θα ερμηνευτούν από σημαντικούς Κερκυραίους μουσικούς και θα περιλαμβάνουν έργα για διάφορα σχήματα από σόλο ως και κουιντέτο. Ο κ. Σαββανής εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του καθώς το Ιόνιο Ωδείο μπορεί να  διοργανώνει συναυλίες αποκλειστικά  με πρωτότυπη μουσική δημιουργημένη από στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτό.


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.