Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

΄Μεταγραφή΄ Σκούπουρα και Απέργη στην παράταξη Υδραίου (video)

Μερόπη Υδραίου
02 Μαΐου 2019 / 10:05

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την προτελευταία παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη «Κερκυραίων Δήμος-Νέα Αρχή» έκανε σήμερα η επικεφαλής Μερόπη Υδραίου.

Εισαγωγικά, η εκπρόσωπος τύπου Έλενα Διαβάτη, διευκρίνισε ότι «η υποψήφια δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, πιστεύει στην ενότητα και στη συνεργασία και το κάνει πράξη» προχωρώντας στην ανακοίνωση δύο ακόμα μεταγραφών από την παράταξη της σημερινής δημοτικής αρχής του Κ. Νικολούζου: Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Εθελοντισμού Ανδρέα Σκούπουρα και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Σταμάτη Απέργη.

Σε δήλωση του, ο Ανδρέας Σκούπουρας τονίζει:
‘’Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα χρόνια θέλησα να δώσω ουσιαστικό περιεχόμενο στην ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση. Το ουσιαστικό περιεχόμενο συνδέεται με την παραγωγή έργου με κοινωνικό πρόσημο, με τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των ατόμων με αναπηρία και τη στήριξη των οικογενειών τους.
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου στο Νέο Δήμο δεν θα ψηφίσουμε κόμμα, θα ψηφίσουμε Δήμαρχο που μπορεί να κάνει τη διαφορά, Δήμαρχο με πρόγραμμα και θετική σκέψη, Δήμαρχο που θα ενώνει και δεν θα διχάζει. Η Μερόπη Υδραίου με τις προγραμματικές προτάσεις που έχει καταθέσει, αποδεικνύει ότι είναι η μοναδική που έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα.
Σε αυτή την προσπάθεια για μια Νέα Αρχή, ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με τη Μερόπη Υδραίου και όλους τους άξιους, ικανούς και δημιουργικούς πολίτες που συμμετέχουν στην παράταξη “Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ.’’


Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Απέργης, αναφέρει στη δήλωση του:
“Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι Κερκυραίες και οι Κερκυραίοι καλούνται να εκλέξουν νέα Δημοτική Αρχή. Ο Νέος Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας οφείλει να συνδεθεί με μια Νέα Αρχή, η οποία θα εισαγάγει μια σύγχρονη αντίληψη στη διοίκηση και στη λειτουργία του, στα σύγχρονα  πρότυπα πολιτικής συμπεριφοράς, αλλά και θα διακατέχεται από τις αρχές της συνεργασίας, της συνεννόησης και της συναίνεσης.
Η Μερόπη Υδραίου εκφράζει τη Νέα Αρχή που πρέπει να κάνουμε όλοι στον τόπο μας, αφού υπερβούμε διχαστικές λογικές και ψευδεπίγραφες διαχωριστικές γραμμές, καθώς αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Στο Νέο Δήμο που θα κληθούμε να υπηρετήσουμε, οι αρχές αυτές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εγγυηθούμε ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες.
        Θα είμαι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου και την παράταξη “Κερκυραίων Δήμος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ”, αφού το πρόγραμμα που έχει καταθέσει αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πρόταση και δίνει ελπίδα και προοπτική σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νέου δήμου μας, στην πόλη αλλά και στις κοινότητες και στα χωριά μας”.