Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας στο 2ο ΕΠΑΛ

2ο ΕΠΑΛ
04 Δεκεμβρίου 2018 / 11:09
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. To Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας της Κέρκυρας, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ, στο χώρο του 2ου

ΕΠΑΛ, οδός Κολοκοτρώνη, Παγκρατέικα.
Η λειτουργία του Εργαστηρίου διοργανώνεται και υποστηρίζεται από το Δήμο Κέρκυρας και το Γραφείο Έρευνας,  Τεχνολογίας & Ανάπτυξης και το Τοπικό Παράρτημα της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων.
Το Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας της Κέρκυρας  παρακαλεί όσους συμμετέχουν να έχουν μαζί τους το  φωτογραφικό τους εξοπλισμό. Διευκρινίζεται ότι η κατοχή φωτογραφικού εξοπλισμού δεν αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής.
 Όσοι   διαθέτουν  πρόσβαση στο Facebook και δεν το έχουν ήδη κάνει  μπορούν  να ζητήσουν  την εγγραφή τους στην κλειστή ομάδα του Εργαστηρίου της Κέρκυρας στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/groups/dplcorfu/.
Για οποιαδήποτε απορία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο  στο [email protected] ή μέσω της ομάδας στο Facebook.
Πληροφορίες:  Γιώργος Κρεμμύδας, [email protected], τηλ.: 698 627 3704, 26710 29050

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.