Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κερκυραία… κυρία Τζιόβα!

SHOWBIZ
13 Σεπτεμβρίου 2018 / 18:29

Αιφνιδιαστικός γάμος της «δικής μας», δικηγόρου, Κατερίνας Φλώρου με τον γνωστό ηθοποιό

ΑΘΗΝΑ. Αυτό κι αν ήταν… αιφνιδιασμός! Την εκλεκτή της καρδιάς του (κατά το κλασικό, αφόρητο κλισέ) παντρεύτηκε χθες, Τετάρτη, το απόγευμα, περίπου… εν κρυπτώ, ο γνωστός ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας! Τόσο… κρυπτώ, που, όπως ελέχθη, δεν γνώριζαν σχετικά ούτε καν οι συνάδελφοί του, στο θέατρο «Ήβη», όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο, με την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» (πήρε, απλά, μια διήμερα άδεια, αλλά… ποιος να φανταστεί «γιατί;»).
Το μαντάτο, βεβαίως, θα ήταν για τα καθ’ ημάς ακόμη και… αδιάφορο, εάν η (πλέον) σύζυγος του δεν ήταν απ’ τα μέρη μας: «δικιά μας», Κερκυραία.
Ο λόγος για τη δικηγόρο, Κατερίνα Φλώρου (με επαγγελματική δράση και πέριξ υποθέσεων του «Αλεύχιμον»), η οποία, φορώντας ένα κομψό, τιρκουάζ φόρεμα, ανέβηκε τα σκαλιά του… Δημαρχείου (Αθηνών), σε μια εξαιρετικά «κλειστή» τελετή, παρουσία μόνο των μαρτύρων του ζευγαριού (σύνολο, πέντε άτομα).
Εμφανώς ευτυχείς, μετά το πέρας της τελετής, οι νεόνυμφοι (που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν γνωρίζονται παρά λίγους μήνες), δεν αρνήθηκαν δυο λόγια στις τηλεοπτικές κάμερες. Γνωστοποιώντας, πλην άλλων, ότι «μετά τον… κεκλεισμένων των θυρών, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος». Όπως και να ‘χει, βίον ανθόσπαρτον…