Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγγλία - Κέρκυρα με αυτοκίνητο, για τους εφήβους με καρκίνο

Teenage Cancer Trust
11 Σεπτεμβρίου 2018 / 07:55

Έναν ευφάνταστο τρόπο να προσελκύσουν χορηγίες για το Ίδρυμα Εφηβικού Καρκίνου, έχει διαλέξει μια ομάδα

από το Wirral της Αγγλίας, μια πόλη κοντά στο Μάντσεστερ. Οι νοσοκόμες Deborah Smedley και Philomena Horan και οι υποστηρικτές τους David Houghton και Mark Scott θα αναλάβουν την πρόκληση να οδηγήσουν από την Αγγλία στην Κέρκυρα με αυτοκίνητα και μασκότ της εκστρατείας το παιδικό καρτούν Pikachu.
Η εκδήλωση γίνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ με ρόδες είναι μια ακραία πρόκληση οδήγησης.
Η ομάδα θα αναχωρήσει από την Margate στις 14 Σεπτεμβρίου με τα τέσσερα διακοσμημένα «σαραβαλάκια» τους και προορισμό την Κέρκυρα.
Με πρώτη στάση θα είναι στο Calais, θα διασχίσουν τις Άλπεις, μετά τη Βενετία, την Κροατία, τη Βοσνία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία πριν επιβιβαστούν σε πλοίο την 21η Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα. Εκεί, που είναι και ο τελικός τους προορισμός θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους με μια μεγάλη γιορτή και εκπλήξεις.



Ο David λέει: "Και οι τέσσερις  είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε για μια άλλη περιπέτεια του Dumball για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Ίδρυμα για τον Εφηβικό Καρκίνο.
«Ελπίζουμε το μικρό μας αυτοκίνητο Pikachu που αγοράσαμε μόλις 350 λίρες, το ζωγραφίσαμε με το  χέρι και του βάλαμε αφτιά από αφρολέξ και μια ξύλινη ουρά θα φτάσει μέχρι την Κέρκυρα μέσω των Άλπεων και του Μαυροβουνίου για να πετύχει τελικά  το στόχο μας να συγκεντρώσουμε το ποσό των  £ 4.000, που θα βοηθήσει τους εφήβους, τους νέους ανθρώπους και τους τις οικογένειές τους να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία του καρκίνου. "
Μέχρι στιγμής, ο έρανος έχει συγκεντρώσει  £ 850,000 για το ίδρυμα και φέτος ελπίζουν να ξεπεράσουν τον στόχο του  £ 1 εκατομμυρίου.
Για την ενίσχυση του σκοπού έχει δημιουργηθεί το
site https://www.justgiving.com/fundraising/pikachucreu

Πηγή: Wirralglobe.co.uk.