Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλαία για το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Ένα μικρό βήμα» (photos)

Ένα μικρό βήμα
05 Αυγούστου 2018 / 07:57
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενέργεια, συναίσθημα και ρυθμός πλημμύρισαν το ιδανικό σκηνικό των Παλαιών Ανακτόρων το Σάββατο το βράδυ

στην παράσταση που ολοκλήρωσε το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Ένα μικρό βήμα». Με τη συμμετοχή σημαντικών διεθνών χορευτών, το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά, φέτος με περισσότερη εμπειρία και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.



Το «Ένα μικρό βήμα» 2018 το οποίο διοργανώθηκε από την Free Fall, ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου με Masterclasses και παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της διοργάνωσης.



Οι "ψυχές" του Φεστιβάλ, η Χριστίνα Μερτζάνη και ο Ευάγγελος Πουλίνας, κλείνοντας την παράσταση, απηύθυναν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό και τους χορευτές που το αγκάλιασαν.
Επίσης η Χριστίνα  Μερτζάνη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους δύο Κερκυραίους δασκάλους τους, τον Σωτήρη Μπουχάγιαρ και την Αγγελική Πουλή για τα πρώτα βήματα και το δρόμο που της άνοιξαν στην καριέρα της στον Σύγχρονο Χορό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παράσταση εδώ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.