Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη της δημιουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου στους Παξούς

Περιφερειακό συμβούλιο
03 Ιουνίου 2018 / 18:25

ΠΑΞΟΙ. Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στους Παξούς, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουνίου 2018,

ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί της ουσίας για τα αιτήματα και τις ανάγκες του νησιού.
 
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε την πρόθεση της ΠΙΝ να σταθεί αρωγός του Δήμου, όπου υπάρχει ανάγκη, για την χρηματοδότηση έργων ή δράσεων και μάλιστα ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση από την ΠΙΝ για τη δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στους Παξούς.
 
Η ευκαιρία δόθηκε όταν ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος δώρισε στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο αντίτυπο του βιβλίου «Λαογραφικά Σύμμεικτα Παξών» του Δημ. Λουκάτου. «Συμβολικά χαρίζουμε ένα βιβλίο που έγραψε για τους Παξούς ένας Κεφαλονίτης που αγάπησε το νησί μας, σ’ εσάς έναν Κεφαλονίτη που προσέχει το νησί μας», είπε ο Δήμαρχος. Ευχαριστώντας ο Περιφερειάρχης ανταπέδωσε με τη δέσμευση για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στους Παξούς, η δημιουργία του οποίου θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα και θα δώσει διέξοδο στους κατοίκους και κυρίως τη νεολαία του νησιού.