Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σουπερ Λίγκα: ΑΟΚ Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0 – 3

ΑΟΚΚ-ΠΑΟΚ
14 Ιανουαρίου 2018 / 16:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας καλύτερος ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα και κέρδισε με 3-0.

Ο ΑΟΚΚ που καίγεται για βαθμούς είχε πολλές ελλείψεις, επτά συνολικά και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, αν και πάλεψε. Όμως επιθετικά κυρίως δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ στην άμυνα οι ελλείψεις όλων των αμυντικών χαφ, ήταν αιτία να μην έχει αμυντική ισορροπία η ομάδα να δεχθεί τρία τέρματα και γενικά στο κομμάτι αυτό να μην είναι δυνατή.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄ο Μάτος, ο Ζορμπάς στο 38΄ είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά δεν μπόρεσε.  Στις αρχές του β΄ μέρους έκανε μια προσπάθεια ο ΑΟΚ, αλλά ήλθε το γκολ του Κάμπος στο 57΄και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 78΄με τον Πέλκα. Δίκαιη και καθαρή η νίκη των φιλοξενούμενων, ο ΑΟΚ θα ψάξει στη συνέχεια τους βαθμούς που θα του δώσουν το δικαίωμα να μείνεις την κατηγορία. 
AOK Κέρκυρα (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ντιόγκο, Μπάουμαν (63’ Ρόλε), Γεωργίου, Κόντος (75’ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς, Μυτίδης (59’ Τουράμ).
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Λημνιός (59’ Μακ), Πέλκας, Κάμπος (79’ Μπίσεσβαρ), Κουλούρης (58’ Πρίγιοβιτς). 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Σταμάτη Καταπόδη εδώ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια