Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα ευχαριστώ από την Δημοτική Πινακοθήκη σε όλους όσους τίμησαν τον Αλέκο Φασιανό την Κυριακή

Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας
15 Nov 2017 / 08:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με δελτίο τύπου της, η Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας, στέλνει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αναγόρευσης του εικαστικού Αλέκου Φασιανού σε επίτιμο Δημότη Κέρκυρας.

Η Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον μεγάλο εικαστικό Αλέκο Φασιανό, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στο Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo,  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη Κέρκυρας καθώς και για τα εγκαίνια της Έκθεσης Χειροποίητων Βιβλίων “Διά χειρός Αλέκου Φασιανού”.
 
Επιπλέον, ευχαριστεί την οικογένεια Φασιανού για την πολύτιμη βοήθειά της, τον Χρήστο Μοσχανδρέου, Πρόεδρο Δ.Σ. της “Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ. & Σ. Μοσχανδρέου – Ι.Π. Μεσολλογγίου” για την ειλικρινή φιλία του και την παραχώρηση των βιβλίων και βεβαίως την Λουίζα Καραπιδάκη, Επιμελήτρια της Έκθεσης - Ιστορικό Τέχνης, για την άριστη συνεργασία και την μεταλαμπάδευση πολύτιμων γνώσεων.
 
- Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή  15/12/2017 και θα είναι  ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 09:00 – 15:00 και τα σαβ/κα 10:00 – 14:00, με ελεύθερη είσοδο.
- Για επισκέψεις σχολείων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πινακοθήκη καθημερινά, 09:00 – 15:00
-  Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται στην Πινακοθήκη (Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων – Περιστύλιο)