Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κερκυραίων Δήμος για το Corfu Triathlon: Ο Δήμος προξενεί ζημιά στον τόπο

Μερόπη Υδραίου
25 Ιουλίου 2017 / 13:34

ΚΕΚΥΡΑ. Ανακοίνωση για την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου να ακυρώσει την διοργάνωση στην Κέρκυρα εξέδωσε η παράταξη της Μερόπης Υδραίου «Κερκυραίων Δήμος».

Η ανακοίνωση

«Με μεγάλη λύπη και έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της για ακύρωση του διεθνούς αγώνα Triathlon1- Corfu που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί  στις 19/09/2017 στο νησί μας. 
Με την παραπάνω ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο για την ακύρωση του αγώνα τον Δήμο Κέρκυρας. Η εκτελεστική εξουσία του Δήμου για πολλοστή φορά στην διάρκεια της θητείας της με την ανεπάρκεια και τον ερασιτεχνισμό που την διακρίνουν προξενεί ζημιά στον τόπο. 
Η παρούσα Δημοτική αρχή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τα μεγάλα προβλήματα του τόπου ( π.χ διαχείριση απορριμάτων) αλλά ούτε και να διαχειριστεί για το συμφέρον του νησιού απλά καθημερινά θέματα, όπως η διοργάνωση ενός αγώνα τριάθλου, με αποτέλεσμα και στην μία και στην άλλη περίπτωση να αμαυρώνεται η εικόνα του νησιού μας».