Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

3 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο ο ΝΑΟΚ στην Καστοριά

Κωπηλασία
07 Μαΐου 2017 / 21:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το Σάββατο 6/5 στη λίμνη της Καστοριάς έγιναν Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στους οποίους συμμετείχε ο ΝΑΟΚ με 12 αθλητές και έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Κατάφερε να κατακτήσει 3 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο σε αυτούς τους αγώνες που ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και μετείχαν σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα. Πάνω από 300 ήταν οι κωπηλάτες που πήραν μέρος από τα σωματεία ΝΟ Καστοριάς, ΝΟ Μαυροχωρίου Καστοριάς, ΝΟ Θεσσαλονίκης, ΟΦΘ, Ιστιοπλοϊκός όμιλος Θεσσαλονίκης, ΝΟ Καλαμαριάς, ΝΟ Ιωαννίνων, ΝΟ Ηγουμενίτσας, ΝΟ Κατερίνης, ΝΟ Κοζάνης, ΝΟ Πεθελινού Σερρών. Οι θέσεις που πήραν οι αθλητές του ΝΑΟΚ:

Χρυσό μετάλλιο
Δίκοπος άνευ παίδων με τους Κροκίδη Γιάννη και Αναγνωστάκο Μάρκο
Διπλό σκιφ παίδων με τους Φρόνιμο Χριστόδουλο και Μερκούρη Γιώργο
Σκιφ παίδων αρχαρίων (γενν. 2003) Πρίφτης Γεράσιμος

Αργυρό μετάλλιο
Σκιφ κορασίδων αρχαρίων (γενν. 2003) Ορφανού Ραφαηλία
Σκιφ νεανίδων Βλαχοπούλου Αναστασία
Τετραπλό σκιφ  παίδων με τους Κροκίδη Ι., Αναγνωστάκο Μ., Μερκούρη Γ., Λουκά Ι.

Χάλκινο μετάλλιο
Σκιφ παίδων αρχαρίων (γενν. 2005) Μπούζης Θάνος
 
Ακόμα συμμετείχαν και κατέλαβαν την τέταρτη θέση η Βικτωρία Νικοπάσχου στο σκιφ κορασίδων και επίσης τέταρτη θέση πήρε το διπλό σκιφ κορασίδων με τις Νικοπάσχου Β. και Προβατά Μ.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια