Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών στηρίζει τον αγώνα των καθαριστριών

Νοσοκομείο Κέρκυρας
30 Απριλίου 2017 / 20:39

Οι νοσοκομειακοί γιατροί, απαιτούν να δοθεί άμεση λύση στα λογικά αιτήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου.

Οι Νοσοκομειακοί Γιατροί Κέρκυρας συμπαρίστανται και στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας των χώρων του Νοσοκομείου μας.
 
Θεωρούν τα αιτήματά τους απολύτως λογικά.
 
Κάθε εργαζόμενος προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα του, έχει υποχρεώσεις, ελέγχεται για το προσφερόμενο έργο του, αλλά έχει και δικαιώματα.
 
Οι εργαζόμενοι στον κλάδο της καθαριότητας, μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι εκτελούν τα καθήκοντά τους άψογα με πνεύμα αλληλεγγύης και ιδιαίτερα με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των Κερκυραίων πολιτών που κάνουν χρήση το χώρο του νοσοκομείου, είτε σαν νοσηλευόμενοι, είτε σαν χρήστες υγείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και των Τακτικών Ιατρείων, είτε σαν συνοδοί και επισκέπτες.
 
Κρίνουμε ότι τα δικαιώματά τους δεν είναι καν συντεχνιακά. Είναι ανθρώπινα!
 
Εργάζονται με αυταπάρνηση και απαιτούν όσα οι νόμοι του κράτους λένε.
 
Η ελάχιστη δυνατή ανθρώπινη αξιοπρέπεια για όσα δικαιούνται, τους υποχρέωσαν ως προειδοποίηση να κάνουν στάση εργασίας και εφόσον δεν βρήκαν καμία απολύτως ανταπόκριση στα δίκαια και λογικά αιτήματά τους, τους υποχρεώνουν να προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντά τους!
 
Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για τον ευαίσθητο χώρο του Νοσοκομείου.
 
Αναρωτιόμαστε:
 
Υπάρχει κράτος;
Υπάρχει διοίκηση;
Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί;
 
ή
 
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο έλεος των μεγάλων συμφερόντων;
 
Οι νοσοκομειακοί γιατροί, απαιτούν να δοθεί άμεση λύση στα λογικά αιτήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου.
 
 
 
Μπούκας Χρυσόστομος                                                                        Τσίτου Χριστίνα
         Πρόεδρος