Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ πήρε το 2ο τουρνουά παλαιμάχων

ΟΦΑΜ
27 Απριλίου 2017 / 16:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2ο Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κέρκυρας «Άκης Γιούργας» ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγώνες που έγιναν στο ΕΑΚΚ...

... παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Νικολέτας Πανδή, του προέδρου το Περιφερειακού συμβουλίου κ. Χρ. Μωραϊτη και του προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Ν. Κορακιανίτη, παρών βέβαια και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της «Μέλισσας» κ. Σπ. Ζουμπουλίδης, αφού το τουρνουά  που ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Άκη Γιούργα, είχε σκοπό τυα έσοδα να δοθούν στη «Μέλισσα». Παρών βέβαια και η κόρη του Άκη Γιούργα, Αλίκη για την παραλαβή του ειδικού αναμνηστικού. Επιτυχία είχε ακόμα μια φορά το τουρνουά, των δώδεκα ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και των πλέον των 250 ποδοσφαιριστών από 40 ως και 70 ετών.   
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον τελικό όπως και πέρσι αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες του Ολύμπου και του ΟΦΑΜ, με τον ΟΦΑΜ για δεύτερη φορά να κερδίζει τον τελικό, με 1-0 αυτή τη φορά, με τέρμα που πέτυχε στο β΄ μέρος με κεφαλιά ο Κουρή. Στον μικρό τελικό η Λευκίμμη νίκησε 3-0 την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ενώ στα άλλα ματς που ήταν καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα είχαμε τα αποτελέσματα:
Φαίακας - Σούλι 3-0
Αστέρας Λιαπάδων -ΜΑΓΙΑ 0-0
Όλυμπος - Λευκίμμη2-1
ΟΦΑΜ - Ολυμπιάδα 4-2
Δικηγόροι - Αστέρας 2-4
Άρης Κέρκυρας - Κεραυνός 5-2