Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ17: Προηγήθηκε στη Λάρισα ο ΑΟΚΚ, έχασε τελικά στο 88΄ από την ΑΕΛ

ΑΟΚΚ
22 Απριλίου 2017 / 19:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πήγε στη Λάρισα με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η Κ17 του ΑΟΚΚ και πάλεψε το ματς, μπορούσε η ομάδα του Άρη Λούβρου να πάρει το διπλό από την ΑΕΛ,

αφού προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και λύγισε. Έκανε ένα εξαιρετικό ματς, είχε τον Παγκράτη σε μεγάλη μέρα, αλλά έχασε ένα ματς άδικα με βάση την εικόνα του, από κάποια αμυντικά λάθη κυρίως.

Φάσεις και γκολ
Στο 21′, σέντρα σουτ από τα δεξιά ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Σουλούκο να μην μπορεί μπλοκάρει τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 30΄ ο  Μπάρδος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή, εκεί με υπέροχη κεφαλιά ο Στεργίου έκανε το 0-2.
Στο 37′ όταν Κυρμιτσής έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Πινακάς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 48′ με ατομική ενέργεια του Μπαμπατσιά και σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γκαλγκανόπουλο που με συρτό σουτ έκανε το 1-2.
Στο 72′, εκτέλεσε κόρνερ ο Γκαλγκανόπουλος, πήρε την κεφαλιά ο Καλαπανίδα που πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε το 2-2. Μετά το γκολ της ισοφάρισης δημιουργήθηκε και μία σύρραξη μεταξύ των δύο παικτών όμως οι ψυχραιμότεροι έδωσαν τέλος σε αυτή τη μίνι διαμάχη με τον προπονητή της ΑΕΛ, Ζήση Ζιάγκα, να βγάζει αλλαγή τον πρωταγωνιστή της λεκτικής κόντρας Δημήτρη Μπαμπατσιά.
Το 3-2 έγινε στο 88′  όταν από αριστερά ο Κακαράντζας έβγαλε την συρτή σέντρα για τον Βάνη, ο  τελευταίος  με διπλή προσπάθεια να γράφει το 3-2.

Διαιτητές: Τασιόπουλος, Μπασδάνη, Μπέλλου.
ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος,Κυρμιτσής (67′ Μαλούσι), Βόγλης (46′ Τόπης), Καλαπανίδας, Φουρκιώτης, Μπαμπατσιάς (74′ Χριστιανός), Καλύβας (85′ Βάνης), Καμπέρης (46′ Κακαράντζας), Πινακάς, Γκαλγκανόπουλος, Μορφάκης.
ΑΟΚ Κέρκυρα (Άρης Λούβρος): Παγκράτης, Βλάχος, Γουλιαρμής, Ζώχιος, Κουλούρης, Στεργίου, Μπάρδος, Γκασίδης, Μποντίμι (90′ Νικογιάννης), Γκόγκος (77′ Κωσταντής), Τριανταφυλλόπουλος (85′ Γιώτας).
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια