Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα τα πούμε στα Δικαστήρια, κ. Κούγια!

πασ
13 Απριλίου 2017 / 17:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Γνωστά είναι όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Λάρισας κ. Αλέξης Κούγιας για ΑΟΚΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις ήττες των δυο ομάδων από Βέροια και Ηρακλή, ήττες που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του.

Ο ΑΟΚΚ την περασμένη εβδομάδα με ανακοίνωσή του απάντησε στον ηγέτης της ΑΕΛ, αλλά ήλθε και χθες η ανακοίνωση από την πλευρά των Γιαννιωτών και  μάλιστα απειλεί με μηνύσεις. Αναλυτικά η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις Κούγια: «Με έκπληξη και θυμό πληροφορηθήκαμε για μια ακόμα φορά,  μετά το τέλος της 28ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τις δυσφημιστικές και προκλητικές  δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια κατά της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του προέδρους της, κ. Γεώργιου Χριστοβασίλη. Παρά ταύτα, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με την νοοτροπία αυτή του κ. Κούγια. Ούτε όμως  πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας και γι' αυτό δηλώνουμε  ότι θα απαντήσουμε στον κ. Κούγια δια της νομικής οδού και μόνο, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια