Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασε εύκολα από την Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός (0-2)

αοκκ
05 Απριλίου 2017 / 21:25

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην αναμέτρηση δεν επιβεβαιώθηκε η ένταση που αναμενόταν κυρίως λόγω του άγνωστου της ποδοσφαιρικής συμπεριφοράς του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός καθάρισε την παρτίδα με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με ωραίο γκολ του Κ. Φορτούνη στο 20΄. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 27΄, που εφόσον έμπαινε θα τελείωνε πολύ νωρίς το ματς. Η Κέρκυρα στο πρώτο μέρος δεν πάτησε την περιοχή του Καπίνο. Δεν ήταν έτσι όμως και στην επανάληψη. Κι αν γινόταν γκολ η έξοχη ενέργεια του Τουράμ στο 68,΄τα δύσκολα θα ήταν πλέον για τον Ολυμπιακό. Όμως ποτέ με το «αν» δεν έγινε κάτι κι έτσι στο 78΄ο ωραίος συνδυασμός του Ανσαριφάντ με τον Μαρίν ήταν αρκετός για να χρισθεί ξανά σκόρερ ο μέχρι πρότινος ξεχασμένος στον Πειραιά, χαφ και 0-2. Περιθώρια αντιδράσεων δεν υπήρχαν ούτε και πολύ όρεξη για κάτι τέτοιο αν και η Κέρκυρα παρουσιάστηκε καλύτερη στο β' ημίχρονο.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς (85' Ανδρεόπουλος), Γεωργίου, Κόντος (76' Επστάιν), Κέβιν Ντιόγκο (81' Γεωργακόπουλος), Τουράμ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο (67' Μάρτινς), Ρομαό, Μάριν (82' Ντομίνγκες), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (66' Ανσαριφάρντ).
Γρηγορίου: "Σίγουρα ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι με πριν. Το ζητούμενο ήταν να δείχναμε αντίδραση. Πιο καλοί ανασταλτικά και επιθετικά. Είχαμε φάσεις για το 1-1. Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έβγαλε εξαιρετική φάση για το 0-2".
Λεμονής: "Ναι νομίζω είχαμε αρκετές καθαρές φάσεις για γκολ. Κινδυνέψαμε μόνο μία φορά. Είμαι ευχαριστημένος από το ότι δημουργήσαμε φάσεις και από την κυκλοφορία. Ελπίζω να έχουμε περισσότερες από τις 100 νίκες".