Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνέλευση στους Αυλιώτες από την δημοτική τοπική οργάνωση βορείου τομέα της ΝΔ

ΝΔ
28 Μαρτίου 2017 / 16:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει δρομολογήσει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόρειου Τομέα Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας είναι η σύγκλιση ανοικτών Δημοτικών συνελεύσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση αναφέρει «Συνεχίζουμε λοιπόν το οδοιπορικό μας με την Δ.Ε. ΕΣΠΕΡΙΩΝ, τηρώντας έτσι την δέσμευσή μας για απευθείας επαφές του κόμματος, μέσω των εκπροσώπων του, με τις τοπικές κοινωνίες».
Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νίκος Χειρδάρης καλεί τα μέλη να προσέλθουν την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αυλιωτών στην Δημοτική Κοινότητα ΑΥΛΙΩΤΩΝ.
Συγχρόνως στον ίδιο χώρο την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί και η 5η ανοικτή τακτική συνεδρίαση της ΔΗΜ.Τ.Ε  Β.Τ. Κέρκυρας.

Σκοπός της Δημοτικής Συνέλευσης είναι η ελεύθερη συζήτηση με τοποθετήσεις και προτάσεις των μελών , η καλύτερη οργάνωση σε τοπικό επίπεδο, η καταγραφή των τοπικών προβλημάτων, η επαφή με τη βάση , η ενεργοποίηση των τοπικών επιτροπών και το άνοιγμα του κόμματος στη κοινωνία με τη διάδοση των προγραμματικών θέσεων αλλά και την εγγραφή νέων μελών.

«Κάθε μέρα που περνάει η Νέα Δημοκρατία κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για την χώρα.
Επομένως η παρουσία όλων των μελών και των φίλων του κόμματος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόρειου Τομέα Κέρκυρας, και όχι μόνο, κρίνεται επιβεβλημένη».