Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το επεισόδιο στις Καρουσάδες και η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας

κύπελλο ΕΠΣΚ
20 Μαρτίου 2017 / 19:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το βράδυ της Κυριακής 19/3 η Ολυμπιάδα Καρουσαδων εξέδωσε ανακοίνωση (την παραθέτουμε αυτούσια) που έχει σχέση με τα γεγονότα του παιγνιδιού της περασμένης Τετάρτης 15/3 στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕ Λευκίμμης.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να εξέφρασαν παράπονα για κάποια σφυρίγματα του Θεσπρωτού διαιτητή Σπ. Τσιάβου, αλλά η συμπεριφορά διοίκησης και ποδοσφαιριστών ήταν άψογη, πριν στη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς.
 Στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 500 θεατές, ανάμεσά τους και αρκετοί παράγοντες άλλων ομάδων όπως και φίλαθλοι όχι μόνο από την Βόρεια Κέρκυρα (με πούλμαν βρέθηκαν στο γήπεδο και 100 περίπου Λευκιμμιώτες). Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ποζίδης, δέχθηκε κατά την αποχώρησή του (υπάρχει ένας και μοναδικός δρόμος για να φύγει κανείς) από το γήπεδο, φραστική επίθεση από «φιλάθλους» με αρκετές σκληρές εκφράσεις από κάποιους, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων (και του Αλέκου Κουράση, πρώην προέδρου της Ολυμπιάδας και για δεκαετίες στελέχους της διοίκησης), το επεισόδιο τελείωσε. 
Όμως, οι εγκυρότατες πληροφορίες μας λένε ότι ζητήθηκε από την Ολυμπιάδα να καταδικάσει το γεγονός, για όσα έγιναν και με όσα ακούστηκαν από πάρα πολλούς εναντίον ενός ανθρώπου και μάλιστα του προέδρου της ΕΠΣΚ στο γήπεδο. Η Ολυμπιάδα η οποία φαίνεται ότι δεν θεωρεί ότι έχει την ευθύνη για τόσους φιλάθλους ή παράγοντες άλλων ομάδων που βρέθηκαν στο σημείο του επεισοδίου, μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση που καλύπτει όλο το φάσμα των όσων κατά την άποψή της έγιναν στο γήπεδο (είμαστε παρόντες) και αναφέρει: Το Δ.Σ. Ολυμπιάδας Καρουσάδων συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή για την αγωνιστική εικόνα τους στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, τον κόσμο για την στήριξή του στην προσπάθειά μας, καθώς και το αστυνομικό τμήμα Καρουσάδων για την άψογη συνεργασία μας. Στην τέλεση του αγώνα. Τέλος τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κέρκυρας για την αξιοπιστία που προσφέρει στο θεσμό, αλλά και τον ισότιμο τρόπο που αντιμετωπίζει το σωματείο μας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια