Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Κανόνι, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Κ. τελικά, ο τελικός, ΑΕΛ - Αχιλλέας

κύπελλο ΕΠΣΚ
17 Μαρτίου 2017 / 20:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βιάστηκε η ΕΠΣΚ να ανακοινώσει ότι ο τελικός του φετινού κυπέλλου θα γίνει στο ΕΑΚΚ, αφού βεβαίως είχε πάρει την έγκριση της ΕΔ, αλλά σε αυτό είχε συναινέσει και η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα, αφού ο χλοοτάπητας συντηρείται από την Σούπερ Λίγκα και η συναίνεση της ΠΑΕ ήταν αναγκαία.

Όμως το γήπεδο είχε προγραμματιστεί να κλείσει για έργα συντήρησης του χλοοτάπητα και ενημερώθηκε η διοργανώτρια ότι δεν πρόκειται να δοθεί το γήπεδο, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει εκεί και ο τελικός. 
Βέβαια σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚ με παρόντα τα σωματεία ΑΕΛ και Αχιλλέα, η ομάδα των Νυμφών ζήτησε να τηρηθεί η προκήρυξη και ο τελικός να γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ. Μάλιστα απείλησε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά του θα κατεβάσει στον τελικό την παιδική ομάδα. 
Μετά από όλα αυτά και με δεδομένο ότι το ΕΑΚΚ θα είναι κλειστό η ΕΠΣΚ θα κάνει αυτό που αναφέρεται στην προκήρυξη, δηλαδή έδρα του τελικού θα είναι το γήπεδό της στο Κανόνι.   
Η ανακοίνωση που εξέδωσε αργά την Παρασκευή 17/3/2017 η διοργανώτρια αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι με νέα απόφαση του Ε.Δ. του Ε.Α.Κ Κέρκυρας( απόγευμα Παρασκευής 17.3.2017) δεν παραχωρείται το Εθνικό Στάδιο για τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ και Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017.
Η απόφαση αυτή όπως ενημερωθήκαμε προφορικά πάρθηκε εξαιτίας σημερινού προγραμματισμού έργων συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου, το χρονικό διάστημα από 20-30 Μαρτίου 2017. Μετά την εξέλιξη αυτή ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25.3.2017 στις 16.30 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στο Κανόνι».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια