Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αχιλλέας ή ΑΟΚΚ, Κ-20 στον τελικό

Κύπελλο ΕΠΣΚ
28 Φεβρουαρίου 2017 / 17:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας του κυπέλλου της ΕΠΣΚ της ημιτελικής φάσης ανάμεσα σε Κ20 του ΑΟΚΚ και τον Αχιλλέα Νυμφών στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

 Ένα ματς που ο νικητής του ζευγαριού θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό όποτε και να γίνει, περιμένοντας τον νικητή του άλλου ζευγαριού που η μια ομάδα θα είναι η ΑΕ Λευκίμμης και η άλλη μια εκ των Οδυσσέα Αυλιωτών ή Ολυμπιάδας Καρουσάδων. Το ματς της Τετάρτης είναι το 2ο ανάμεσα στις δυο ομάδες, στο πρώτο στις Νυμφές ο Αχιλλέας είχε νικήσει με 2-0 και φυσικά έχει προβάδισμα στα προγνωστικά, αλλά και ο ΑΟΚΚ έχει δυνατότητες να παλέψει και να διεκδικήσει την ανατροπή του αποτελέσματος. Φυσικά αν το ματς τελειώσει 2-0 για τον ΑΟΚΚ θα έχουμε παράταση ή και πέναλτι αν χρειαστεί. Για την ομάδα των Νυμφών είναι ιστορικό το ματς, αφού αν περάσουν θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ και το σίγουρο είναι πως πολλοί φίλαθλοι θα έλθουν από το χωριό για να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους.
Από κει και πέρα Τετάρτη ορίστηκε από την Ένωση η συνέχεια του ματς Οδυσσέα- Ολυμπιάδας. Το ματς είχε πάει στα πέναλτις, είχε εκτελέσει 10  ο Οδυσσέας (οκτώ εύστοχα) και εννέα η Ολυμπιάδα (οκτώ εύστοχα) και διεκόπη πριν την εκτέλεση του 10ου από πλευράς Ολυμπιάδας, που αν ήταν εύστοχο θα  έδινε την πρόκριση στην ομάδα των Καρουσάδων. Ο Οδυσσέας έκανε ένσταση κατά του κύρους του ματς, δεν εκδικάστηκε και υπήρχε σύσκεψη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα σε παράγοντες των δυο ομάδων και των διοικούντων της ΕΠΣΚ, ώστε να υπάρξει συναίνεση και να γίνει κανονικά η συνέχεια του ματς.