Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήραμε κάθε μέτρο για το ματς ΑΕΛ-Κρόνου, λέει η ΕΠΣΚ

Α1 ΕΠΣΚ
23 Φεβρουαρίου 2017 / 19:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναφορικά με τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των σωματείων ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ-ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25.2.2017 στο γήπεδο ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ανακοινώνονται τα εξής: Πραγματοποιήθηκαν ήδη δύο συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία του αγώνα.

Η πρώτη έγινε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Δ.Σ. των  διαγωνιζόμενων ομάδων στην οποία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ζητήματα διεξαγωγής του  αγώνα και ιδιαίτερα διαχείρισης του γηπέδου της Λευκίμμης.  Η δεύτερη έγινε στο γραφείο του διευθυντή της Αστυνομίας Κέρκυρας κ .Ματσούκα στην οποία  συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Κέρκυρας Παναγιώτης Ποζίδης και οι δύο πρόεδροι των  σωματείων κκ. Μάστορας και Καραϊσαρλής.
Στις συσκέψεις αυτές σχεδιάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλο το οργανωτικό μέρος της διεξαγωγής του αγώνα και αντιμετωπίστηκαν επιμέρους θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του  γηπέδου, την παρουσία των φιλάθλων και της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας κ.λπ. 
Η Ε.Π.Σ. Κέρκυρας ως διοργανώτρια έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέλει να εξάρει την πολύ καλή συνεργασία με τα Δ.Σ. των σωματείων και να καλέσει όλους τους φιλάθλους, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να συμβάλλουν και αυτοί στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου που ταιριάζει στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και στις κοινωνίες των δύο σωματείων.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια