Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την επόμενη Τετάρτη 1η Μαρτίου θα χτυπήσει το τελευταίο πέναλτι η Ολυμπιάδα!

κύπελλο ΕΠΣΚ
23 Φεβρουαρίου 2017 / 14:21

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, που εκδόθηκε την επομένη της εξ΄ αναβολής και τουλάχιστον περιπετειώδους αναμέτρησης Οδυσσέα Αυλιωτών - Ολυμπιάδας Καρουσάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Ένωσης:

"... με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, σε εφαρμογή του άρθρου 21 του Κ.Α.Π ερασιτεχνών, ορίζεται να διεξαχθεί ο διακοπείς αγώνας του κυπέλλου ερασιτεχνών μεταξύ των σωματείων Α.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ – Α.Π.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ, που διακόπηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, χωρίς ευθύνη των διαγωνιζόμενων ομάδων, την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, στις 15.30 στο γήπεδο Αυλιωτών.
Ο αγώνας διακόπηκε κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) και συγκεκριμένα κατά την εκτέλεση του ενδέκατου πέναλτι της φιλοξενούμενης ομάδας (Ολυμπιάδα Καρουσάδων) κι ενώ οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ) είχαν χτυπήσει το ενδέκατο πέναλτι και το σκορ ήταν εννιά – εννιά (9-9).
Η συνέχεια του αγώνα θα γίνει με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των πέναλτι, σύμφωνα με το συνταχθέν φύλλο αγώνα).