Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμπαράσταση στον Περιφερειάρχη από το Εργατικό Κέντρο για τη μήνυση της Χ.Α.

Εργατικό Κέντρο
17 Φεβρουαρίου 2017 / 12:30

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πλήρη συμπαράστασή του στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θ. Γαλιατσάτο εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στην υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε εις βάρος του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα.

«Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στεκόταν και θα στέκεται πάντοτε απέναντι στο φασισμό, τις φασιστικές νοοτροπίες και τα όποια μορφώματα εκφράζουν και εκφράζονται μέσα από αυτήν την επονείδιστη ιδεολογία. Η υποκριτική χρήση των εργαλείων του δημοκρατικού πολιτεύματος από τις νεοναζιστικές οργανώσεις είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και απολύτως καταδικαστέα. Η επιλογή των φασιστικών – ναζιστικών μορφωμάτων να επιτίθενται και να οδηγούν συρόμενους στα δικαστήρια, αιρετούς που στέκονται εμπόδιο στη ρατσιστική τους προπαγάνδα δε γίνεται αποδεκτή από κανένα άνθρωπο ή φορέα που σέβεται τη Δημοκρατία.
Είμαστε βέβαιοι ότι η κερκυραϊκή κοινωνία απορρίπτει και καταδικάζει με εξίσου απόλυτο τρόπο την πρακτική προσωπικών διώξεων πολιτικού χαρακτήρα και τη ρητορική μίσους του φασιστικού μορφώματος της Χ.Α. και δηλώνουμε ότι θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό όσων αναδεικνύουν το πρόβλημα της ανάπτυξης του φασιστικού κινήματος και προωθούν την επί του πρακτέου απαξίωσή του εντός της κοινωνίας».